Overslaan en naar de inhoud gaan

Cursussen in Winssen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

weekend boetseren

Boetseerlessen

Ieder voor- en najaar geef ik in eigen atelier cursussen boetseren voor kleine groepen. In de lessen wordt vooral aandacht besteed aan het kijken. Je leert verhoudingen en proporties in drie dimensies zien en hoe je die op jouw manier in klei kunt interpreteren. Je maakt kennis met verschillende boetseertechnieken en ontdekt manieren om iets beeldend uit te drukken. Een concreet voorbeeld helpt hierbij, soms een model, soms een foto, soms een willekeurig voorwerp. Je eigen inbreng is hier altijd welkom. Kleine groepen maken het ook mogelijk beginners en gevorderden door elkaar te laten werken. Heerlijk ontspannen bezig te zijn met je handen, je zinnen verzetten en op gaan in de klei en wat jij daarvan maakt. We werken in kleine groepen met veel aandacht voor elke deelnemer.

Vrij- Portret- Model- boetseren

De maandagochtend van 9.30 – 12.15 uur.

Korte cursus 'van was naar brons'

Twee lessen in mijn atelier en als afsluiting een excursie naar de bronsgieter . Je leert een aantal technieken en maakt een klein wassen beeldje hol of massief. Wellicht heb je zelf een idee wat je wilt maken of laat je je inspireren doorwat voorbeelden van kleine vogels. Als je kiest je beeldje te laten gieten in brons is het klaar op de excursie dag. Tijdens de excursie zien we het gietproces.

Snelle schetsen in klei

In een dag verschillende houdingen van een model boetseren; een zeer intensieve dag.

Een heel weekend

Een lang weekend ga je intens in op je beeld, je leert vooral kijken naar grote vormen en lijnen. Er is een model aanwezig.

Workshops op maat

Een leuke/leerzame middag met vrienden, familie of collega's? Bepaal zelf het niveau. Voor jong en oud. Informeer naar de mogelijkheden.

Activiteit voor kinderen (verjaardagsfeestje)

Een creatieve activiteit waarbij kinderen plezier hebben, zich ontwikkelen en iets moois mee naar huis nemen. Informeer naar de mogelijkheden.

Annemiek Collin

Ir van Stuivenbergweg 30

6645 AC Winssen

+31 (0)587 524055

 annemiek@annemiekcollin.nl